Preventivni pregledi so ključnega pomena

Preventivni pregledi so ključnega pomena

09.01.2018

Tempo današnjega časa nam ne dopusti, da bi prisluhnili svojemu telesu in si vzeli čas zase. Na zdravje pozabljamo, dokler nam služi. V ordinacijah žal prepogosto obravnavajo primere, ko bi lahko učinkovito pomagali, če bi bolnik prišel pravočasno.
Zdravje lahko zaščitimo s preventivnimi pregledi.

Center zdravstvenih storitev se nahaja v osrčju najbolj priljubljenega ljubljanskega nakupovalnega središča BTC v Ljubljani.

Ponujajo pestre preventivne programe brez čakalnih vrst. Opravljajo obdobne in predhodne zdravstvene preglede, pripravljajo zdravstvene ocene tveganja, ocene stresa na delovnem mestu, laboratorijske preiskave krvi in urina, analize in ocene v skludu z določili Zakona o varnosti in zdravju pri delu. Podjetjem ponuja izpeljavo programa Promocije zdravja na delovnem mestu, ki je zakonska obveznost vsakega delodajalca BREZPLAČEN program, ki vključuje predavanja specialistov s posameznih področij, mobilno ambulanto, pregled pri estetskem kirurgu in pregled pri zobozdravniku.

Opravljajo še nadstandardne sistematske menedžerske preglede, ki potekajo v vrhunsko opremljenih udobnih in zasebnih prostorov.

Menedžerske preglede priporočajo vsem, ki opravljajo stresno delo, so na vodstvenih položajih in so starejši od 30 let, pa tudi vsi starejši od 40 let – ne glede na delovno mesto. Ker se zavedajo dragocenega časa, menedžerski pregled opravijo v najkrajšem času, in to v nadstandardnih zasebnih prostorih. Brezžični internetni dostop omogoča dosegljivost, poskrbijo pa tudi za sproščanje v masažnih naslanjačih. V mreži zaposlenih in zunanjih sodelavcev pa so le najboljši zdravniki specialisti.

Po opravljenem celotnem preventivnem pregledu sledi pogovor z zdravnikom internistom, ki preiskovancu razloži njegovo zdravstveno stanje in predlaga morebitne ukrepe v zvezi s preprečevanjem bolezni.

V Diagnostičnem centru Clarus pa se nahaja še Dentalni center Clarus, ki nudi prve BREZPLAČNE preglede in ponuja estetsko zobozdravstvo, storitve splošnega zobozdravstva, specialista ortodontije, specialista za implantate in kirurgijo, specialista za parodontologijo, specialista za endodontijo, storitve za vašo ustrezno ustno higieno ter še mnogo več po izjemno visokih standardih.

Bolj obširni menedžerski pregledi:

Manj obširni menedžerski pregledi:

 

 
 
 

Prijavite se na naše e-novice

Želite spremljati naše novosti, posebne ponudbe in zanimive ter koristne namige? Potem se naročite na e-novice Diagnostike Clarus.

 
    1. Diagnostika Clarus d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.