Novi ambulanti za psihoterapijo, prehrano in šport

Novi ambulanti za psihoterapijo, prehrano in šport

06.07.2018

Z veseljem vas obveščamo, da smo v začetku leta odprli kar dve novi ambulanti v sodelovanju s terapevtom/svetovalcem Mag. Damjanom Verhovcem


Ambulanta za Psihoterapevtsko svetovanje

Nudimo individualno svetovanje na področju reševanja človekovih vsakodnevnih psiholoških težav in čustvenih stisk. Pri tem uporabljamo Kognitivno vedenjski psihoterapevtski pristop. V sklopu svetovanja in programov nudimo tudi antistresne programe skozi katerega se posameznik nauči tehnike in metode za obvladovanje, spoprijemanje in zmanjšanje vpliva stresnih dejavnikov ter programe mentalnih sprostitvenih tehnik s pomočjo katerih umirimo svoje misli, si naberemo nove zaloge energije, v neprijetnih situacijah kontroliramo svoje vedenje in se lažje odzovemo na podlagi realne kognitivne presoje (avtogeni trening, progresivna mišična relaksacija, dihalne tehnike,...)

Več o ambulanti za psihoterapevtsko svetovanje


Ambulanta za Prehransko in Športno svetovanje

V sklopu ambulantnih storitev svetujemo na področju pravilnega in uravnoteženega prehranjevanja, izdelamo vam prilagojen prehranski načrt (jedilnik) ter opravljamo teste trenutne fizične pripravljenosti.

Več o ambulanti za prehransko in športno svetovanje

 

mag. Damjan Verhovc

Magister psihosocialnega svetovanja:
- Kognitivno vedenjski psihoterapevtski pristop

Univ.dipl.profesor športne vzgoje:
- Specialna športna vzgoja
- Športno treniranje

Član upravnega odbora Združenja za psihosocialno svetovanje in psihoterapijo Slovenije

 
 
 

Prijavite se na naše e-novice

Želite spremljati naše novosti, posebne ponudbe in zanimive ter koristne namige? Potem se naročite na e-novice Diagnostike Clarus.

 
    1. Diagnostika Clarus d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.