Pridružil se nam je dr. Andrej Vogler

Pridružil se nam je  dr.  Andrej Vogler

28.02.2023

doc. dr. Andrej Vogler, dr. med.
specialist ginekologije in porodništva

Področje dela:

  • Splošna ginekologija in porodništvo
  • Neplodnost
  • Endometrioza
  • Miomi
  • Kronična medenična bolečina
  • Endoskopska kirurgija

 

Predstavitev

Na Medicinski fakulteti v Ljubljani je diplomiral leta 1978. Po pripravniškem stažu in dveh letih dela kot splošni zdravnik se je zaposlil na Ginekološki kliniki Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana in leta 1986 končal specializacijo iz ginekologije in porodništva. Kot višji zdravnik specialist je bil do upokojitve leta 2022 zaposlen na Kliničnem oddelku za reprodukcijo Ginekološke klinike UKC Ljubljana, kjer je vodil Oddelek za operativno zdravljenje. Delno je bil zaposlen tudi na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani kot učitelj predmeta Ginekologija in porodništvo.

Leta 1996 je na medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani ubranil doktorsko tezo in pridobil naziv doktorja znanosti. Izobraževal se je tudi v tujini, predvsem s področja najsodobnejših operativnih tehnik. Leta 1989 je opravil prvo lasersko mikrokirurško operacijo v ginekologiji v takratni državi. Udeležil se je številnih domačih in mednarodnih strokovnih srečanj, večinoma kot predavatelj. Številna strokovna srečanja je tudi orgniziral in vodil. V bibliografiji ima več kot 400 znanstvenih, strokovnih, poljudnih del in izvedenskih mnenj.

 

 
 
 

Prijavite se na naše e-novice

Želite spremljati naše novosti, posebne ponudbe in zanimive ter koristne namige? Potem se naročite na e-novice Diagnostike Clarus.

 
    1. Diagnostika Clarus d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.