Psihoterapevtsko svetovanje

Psihoterapevtsko svetovanje

V samoplačniški ambulanti izvajamo svetovanje, test/oceno izgorelosti, avtogeni trening in 5 tedenski antistresni tečaj. Psihosocialno svetovanje izhaja iz psihoterapije, vendar se ne osredotoča samo na duševne motnje, temveč tudi na reševanje človekovih vsakodnevnih psiholoških težav in čustvenih stisk, posameznikovo osebnostno rast in izboljšanje medsebojnih odnosov. 

Naročite se na svetovanje

Vse storitve

Za vsa ostala vprašanja smo vam tudi na voljo po tel. št.: 01 2000 910 ali diagnostika@diagnostika-clarus.si

Ker je kroničnega stresa in izgorelosti vse več, je eden izmed ciljev Diagnostike Clarus ozaveščati ljudi o pomenu in obvladovanju stresa v vsakdanjem življenju.

Kognitivno vedenjska terapija je kratkoročna vrsta terapije, ki pomaga ljudem osvojiti nove načine vedenja s spreminjanjem miselnih vzorcev. Vključuje vrsto tehnik in pristopov, ki obravnavajo misli, čustva in vedenja. 

Vsebine:

 

Vse storitve:

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.