Mini managerski pregledi

 
 • Mini Clarus Osteoporoza

  Posebaj izbrane laboratorijske preiskave namenjene za odkrivanje rizičnih dejavnikov osteoporoze. Vsebina programa: Obširne laboratorijske preiskave, Meritev kostne gostote in Zaključni posvet.
  Več »
   
 • Mini Clarus Za ženske 50+

  Posebaj izbrane laboratorijske preiskave namenjene za odkrivanje rizičnih dejavnikov pri ženskah nad 50 letom starosti.
  Več »
   
 • Mini Clarus Za moške 50+

  Od petdesetega leta starosti je moško telo bolj dovzetno za zdravstvene težave in razvoj bolezenskih stanj, ki drastično zmanjšajo kakovost življenja. Redni preventivni pregledi so za zdravje v drugi polovici življenja ključnega pomena.
  Več »
   
 • Mini Clarus Stres

  Posebaj izbrane laboratorijske preiskave namenjene za odkrivanje stopnje in rizičnih dejavnikov stresa. Ocena stopnje stresa in izgorelosti s samoocenitvenim vprašalnikomn z analizo specialista in svetovanjem. Zaključni posvet s specialistom.
  Več »
   
 • Mini Clarus SKU (Sindrom Kronične Utrujenosti)

  Vam nenehno primanjkuje energije in se zjutraj zbujate utrujeni? Morda trpite za sindromom kronične utrujenosti... Posebaj izbrane laboratorijske preiskave za odkrivanje sindroma kronične utrujenosti.
  Več »
   
 • Mini Clarus Ščitnica

  Raziskave so pokazale, da 60 % ljudi ne ve, da imajo nepravilno delujočo ščitnico. Izbor laboratorijskih preiskav namenjenih za odkrivanje rizičnih dejavnikov ščitnice, klinični pregled ščitnice, ultrazvok ščitnice in zaključni posvet z internistom.
  Več »
   
 • Firstbeat Bodyguard - Celodnevna meritev

  Celodnevna meritev srčne frekvence z napravo Firstbeat Bodyguard.
  Več »
   
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.