Managerski pregled

Potrebujete razširjeni preventivni pregled? Ste manager/podjetnik in ste nenehno pod psihofizičnimi obremenitvam, ter stresom? Imate genetske predispozicije za nastanek bolezni in bi želeli izvedeti oceno tveganja?

Za vse, ki vam je čas dragocen vas vabimo, da opravite managerski pregled v samo enem dnevu, v uglednih/modernih prostorih, z vključeno malico, brez čakalnih vrst. 

Pripravili smo 7 razširjenih managerskih programov katere po želji prilagodimo glede na specifična delovna mesta oz. posebne zahteve posameznika ali podjetji. 

Nudimo tudi 6 mini managerskih programov, kjer je velik nabor laboratorijskih preiskav in posvetom s specialistom usmerjen v odkrivanje pomembnih dejavnikov (osteoporoze, stresa, delovanja ščitnice, kronične utrujenosti ter rizičnih dejavnikov v drugi polovici življenja). 

Kaj so managerski pregledi in kaj je njihov namen?

Managerski pregled (oz. razširjeni preventivni pregled) je pravzaprav večji nabor specialističnih pregledov in preiskav, katerih glavni namen je odkrivanje trenutnega zdravstvenega stanja celega telesa ter postavitve ocene tveganja za razvoj različnih bolezenskih stanj.

Mnoge bolezni nastajajo dlje časa, brez znakov in simptomov, nase opozorijo le v napredni obliki, kadar so že težko obvladljive in je škoda že narejena.

Bolezni lahko ozdravimo ali preprečimo le v primeru, če jih odkrijemo dovolj zgodaj.

S preventivnimi pregledi želimo opozoriti na tveganja in podati najučinkovitejše nasvete za preprečevanje bolezni ter tako čim dlje ohranjati kakovost življenja.

Razširjeni managerski programi:

 
 
 
 
 

Mini managerski programi:

 
 
 
 
 

Prednost Diagnostike Clarus so tudi preventivni, dobro organizirani in v kratkem času opravljeni managerski pregledi.

Programi preventivnih specialističnih pregledov za vodilne in poslovne ljudi so v razvitem svetu nekaj povsem običajnega, spremljanje psihofizičnega stanja poslovnežev pa že kar vsakdanja praksa. S temi pregledi želimo ugotoviti trenutno zdravstveno stanje in odkriti prisotnost morebitnih rizičnih dejavnikov tveganja za zgodnjo obolevnost ter nanje opozoriti.

V prijetnem in udobnem ambientu vas bo sprejelo prijazno in strokovno osebje.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.