Managerski pregled

Pripravili smo 7 razširjenih managerskih programov in 6 mini managerskih programov.

Razširjeni managerski programi:

 
 • Diamantni Clarus

  Najbolj RAZŠIRJENI preventivni program za managerje. 15 zdravnikov specialistov. Obširne laboratorijske preiskave. Vse opravljeno v ENEM DNEVU.
  Več »
   
 • Enodnevni Clarus

  RAZŠIRJENI preventivni program za Managerje. 11 zdravnikov specialistov. Obširne laboratorijske preiskave. Vse opravljeno v ENEM DNEVU.
  Več »
   
 • Fit Clarus

  RAZŠIRJENI preventivni program za FIZIČNO AKTIVNE Managerje. 7 zdravnikov specialistov. Obširne laboratorijske preiskave posebaj izbrane za športnike. Vse opravljeno v ENEM DNEVU.
  Več »
   
 • Srčni Clarus

  RAZŠIRJENI Managerski program s poudarkom na odkrivanju srčno žilnih bolezni. 6 zdravnikov specialistov. Obširne laboratorijske preiskave. Vse opravljeno v ENEM DNEVU.
  Več »
   
 • Zlati Clarus

  OSNOVNI RAZŠIRJENI preventivni program za Managerje. 8 zdravnikov specialistov. Obširne laboratorijske preiskave. Vse opravljeno v ENEM DNEVU.
  Več »
   
 • Srebrni Clarus

  OSNOVNI preventivni program za Managerje. 7 zdravnikov specialistov. Laboratorijske preiskave. Vse opravljeno v ENEM DNEVU.
  Več »
   
 • Modri Clarus

  MINIMALNI preventivni program za Managerje. 5 zdravnikov specialistov. Laboratorijske preiskave. Vse opravljeno v ENEM DNEVU.
  Več »
   
 
 
 
 

Mini managerski programi:

 
 • Mini Clarus Osteoporoza

  Posebaj izbrane laboratorijske preiskave namenjene za odkrivanje rizičnih dejavnikov osteoporoze. Merjenje kostne gostote z izvidom zdravnika in zaključni posvet.
  Več »
   
 • Mini Clarus Za ženske 50+

  Posebaj izbrane laboratorijske preiskave namenjene za odkrivanje rizičnih dejavnikov pri ženskah nad 50 letom starosti.
  Več »
   
 • Mini Clarus Za moške 50+

  Od petdesetega leta starosti je moško telo bolj dovzetno za zdravstvene težave in razvoj bolezenskih stanj, ki drastično zmanjšajo kakovost življenja. Redni preventivni pregledi so za zdravje v drugi polovici življenja ključnega pomena.
  Več »
   
 • Mini Clarus Stres

  Posebaj izbrane laboratorijske preiskave namenjene za odkrivanje stopnje in rizičnih dejavnikov stresa. Ocena stopnje stresa in izgorelosti s samoocenitvenim vprašalnikomn z analizo specialista in svetovanjem. Zaključni posvet s specialistom.
  Več »
   
 • Mini Clarus SKU (Sindrom Kronične Utrujenosti)

  Vam nenehno primanjkuje energije in se zjutraj zbujate utrujeni? Morda trpite za sindromom kronične utrujenosti... Posebaj izbrane laboratorijske preiskave za odkrivanje sindroma kronične utrujenosti.
  Več »
   
 • Mini Clarus Ščitnica

  Izbor laboratorijskih preiskav namenjenih za odkrivanje rizičnih dejavnikov ščitnice, klinični pregled ščitnice, ultrazvok ščitnice in zaključni posvet z specialistom internistom.

  Več »
   
 • Firstbeat Bodyguard celodnevna meritev

  Celodnevna meritev srčne frekvence z napravo Firstbeat Bodyguard. 

  Več »
   
 
 
 
 

Prednost Diagnostike Clarus so tudi preventivni, dobro organizirani in v kratkem času opravljeni managerski pregledi.

Programi preventivnih specialističnih pregledov za vodilne in poslovne ljudi so v razvitem svetu nekaj povsem običajnega, spremljanje psihofizičnega stanja poslovnežev pa že kar vsakdanja praksa. S temi pregledi želimo ugotoviti trenutno zdravstveno stanje in odkriti prisotnost morebitnih rizičnih dejavnikov tveganja za zgodnjo obolevnost ter nanje opozoriti.

V prijetnem in udobnem ambientu vas bo sprejelo prijazno in strokovno osebje.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.