Medicina dela

OPOZORILO! Zaradi ukrepov koronavirusa, pregledi potekajo nekoliko drugče. Vstop je mogoč le, če ste naročeni na pregled. Ob prihodu pozvonite na zvonec in počakajte, da vam medicinsko osebje odklene vrata. Prosimo, da pridete ob točni uri pregleda, saj le tako lahko zagotovimo varen potek pregledov. Pred vstopom si razkužite roke in nadenite masko ter izpolnite vprašalnik COVID-19. 

Naročite na pregled Medicine Dela

Vse Storitve

Za vsa ostala vprašanja smo vam na voljo po tel. št.: 01 2000 910 , 040666056 ali mdps@diagnostika-clarus.si

V sklopu medicine dela izvajamo: 

Prenesi pdf. :

 Storitve Medicine Dela:

 
 
 

Medicina dela so zakonsko določeni preventivni pregledi namenjeni delavcemvoznikom in športnikom, katerih namen je potrjevanje sposobnosti, varovanje zdravja, preprečevanje in zdravljenje bolezenskih stanj.

Pregled opravlja zdravnik specialist medicine dela prometa in športa.

Od leta 2011 velja zakon objavljen v Uradnem listu (ZVZD-1: Ur.l.RS št. 43/2011) o varnosti in zdravju pri delu, ki določa, da mora imeti vsako podjetje od pooblaščenega zdravnika specialista s področja medicine dela izdelano zdravstveno oceno tveganja za vsako delovno mesto.

Preglede opravljajo priznani specialisti medicine dela:

  • Maja Kristl dr. med., spec. medicine dela
  • Gaberšek Majda dr. med., spec. medicine dela
  • Anda Kokot dr. med., spec. medicine dela
 
 
 

Prijavite se na naše e-novice

Želite spremljati naše novosti, posebne ponudbe in zanimive ter koristne namige? Potem se naročite na e-novice Diagnostike Clarus.

 
    1. Diagnostika Clarus d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.