Internistična ambulanta

Internistična ambulanta

Internistika je veja medicine , ki preučuje delovanje telesnih procesov glavnih organov, prebavil, žlez, srčno žilnega sistema in njihove medsebojne vplive. Ukvarja se z zdravljenjem celotnega odraslega telesa in gleda na »veliko sliko« telesnega zdravja.

Internist

Specialist internist svetuje o vseh oblikah zdravljenja bolezni, morebitno napotitev na nadaljnje diagnostične postopke in preiskave, ki so potrebni za diagnosticiranje bolezni. Pomemben del svetovanja pa je, kako ohranjati zdrav življenjski slog in pomen rekreativne dejavnosti za vaše telo.

 

Naše storitve:

Pregled pri internistu

Pregled v internistični ambulanti vsebuje kompleten internističen pregled s poudarkom na opredelitvi stanja srčno-žilnega sistema in odkrivanju morebitnih dejavnikov tveganja za srčno-žilna obolenja, izmerimo vrednosti krvnega tlaka in opravimo snemanje EKG-ja.
Rutinske laboratorijske preiskave so: krvni sladkor na tešče, lipidogram, serumski kalij, serumska sečnina, serumski kreatinin, hemogram, urin (mikroalbuminurija).

 

Pregled/e opravlja/jo:

Sveta Vitorovič
dr. med. spec. Internist

Dušan Božič
dr. med. spec. Internist - kardiolog

 

Ne spreglejte tudi:

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.