Ambulanta družinske medicine

Ambulanta družinske medicine

Nudimo možnost, da vas splošni zdravnik pregleda samoplačniško. To je družinski zdravnik specializiran za zagotavljanje vseživljenjske oskrbe za vas in vašo družino. Družinski zdravniki so večinoma vaša prva stična točka z zdravstvenim sistemom, so strokovnjaki za diagnosticiranje in zdravljenje celotne osebe in ne le posameznih simptomov.
Družinski zdravniki preučujejo družinsko medicino, certificirano medicinsko specialnost, in so usposobljeni za reševanje vseh zdravstvenih težav, v vseh starostnih obdobjih. Zavzemajo se za vas in sodelujejo s strokovnjaki in drugimi zdravstvenimi delavci, da bi zagotovili oskrbo, osredotočeno na pacienta. Z vami sodelujejo tudi pri preprečevanju bolezni in spodbujanju zdravega življenja.

Naročite se na splošni pregled 

Za vsa vprašanja smo vam na voljo po tel. št.: 01 2000 910  ali na e-mail naslovu diagnostika@diagnostika-clarus.si

CENA za splošni pregled: 70 €

Samoplačniški pregled pri splošnem zdravniku

Ambulanta družinske medicine poteka 1x do 2x mesečno

Povpreče čas trajanja: 15 do 30 min

Kraj pregleda: Grška ulica 13, 1000 Ljubljana ( BTC hala 9 )

Splošni pregled opravlja: 

  • MAJA KOLŠEK ŠUŠTERŠIČ – dr. med. spec. družinske medicine
  • ANŽE OPARA, dr.med. spec. družinske medicine

CENE za vse storitve so navedene v CENIKU

Zakaj do splošnega zdravnika?

Ljudje se na družinsko medicino obračajo zaradi številnih zdravstvenih težav, na primer ureznin, zvinov, zlomljenih kosti, kratkotrajnih bolezni, diabetesa, visokega krvnega tlaka in preventivne oskrbe. Družinski zdravniki imajo tudi vedno pomembnejšo vlogo pri zgodnjem prepoznavanju in odkrivanju bolezni. Ne glede na to, ali se borite z gripo ali kažete znake težav s sladkorjem v krvi, bo vaš splošni zdravnik verjetno prvi zdravnik, s katerim se boste srečali pri načrtovanju zdravljenja. Za številne zdravstvene potrebe boste morda morali obiskati le splošnega zdravnika. Po potrebi vas napotijo tudi, do drugih specialistov. 

 
 
 

Prijavite se na naše e-novice

Želite spremljati naše novosti, posebne ponudbe in zanimive ter koristne namige? Potem se naročite na e-novice Diagnostike Clarus.

 
    1. Diagnostika Clarus d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.