Nova Ambulanta za Fiziatrijo

Nova Ambulanta za Fiziatrijo

17.06.2022

V mesecu Juniju 2022 se je k našemu sodelovanju v Diagnostiki Clarus pridružila Milica Klopčič Spevak dr. med. specialist fiziater.

NOVA Samoplačniška Ambulanta za Fiziatrijo vam nudi fiziatrični pregled in Suhoigelno terapijo miofascialnih prožnih točk.

Naročite se na pregled:
• Po telefonu: 01 2000 910 , 040 666 056
• Po e-mailu diagnostika@diagnostika-clarus.si
• Ali preko spletnega obrazca.

Fiziater se ukvarja z diagnosticiranjem:

• mišično-skeletnih težav oz. težav gibalnega sistema (sklepi, mišice itd.),
• nekaterih nevroloških težav (kadar pride do težav zaradi poškodbe možganov npr. možganske kapi ali poškodbe hrbtenječe) in
• pomaga pri določanju ortopedskih težav kot so bolečine v hrbtenici, obrabljeni sklepi, zlomi kosti, izpahnjeni sklepi in kadar je potrebna operacija naštetega.
• Fiziater pogosto predpiše načine zdravljenja, ki ga nadaljujete pri drugem specialistu - pogosto je to fizioterapevt.

Kaj je Suhoigelna terapija miofascialnih prožnih točk oz. suho iglanje:

To je tehnika sproščanja miofascialnih prožnih točk v mišicah z vbadanjem tankih igel (igelno desenzibilizacijo, ki je minimalno neprijetna in pogosto izredno učinkovita metoda lajšanja bolečin).
Miofascialne prožilne točke so po navadi boleče, kadar pritisnemo nanje in kadar se sama mišica aktivira. Bolečina v mišicah je po navadi posledica mišične preobremenitve, napačne drže in ponavljajočih gibov.
Metoda se opira na moderno znanje neuroanatomije, njeni pozitivni učinki pa so znanstveno dokazani.

Z Ljubeznijo skrbimo za vaše zdravje

Skupina Diagnostike Clarus

 
 
 

Prijavite se na naše e-novice

Želite spremljati naše novosti, posebne ponudbe in zanimive ter koristne namige? Potem se naročite na e-novice Diagnostike Clarus.

 
    1. Diagnostika Clarus d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.