Potrebujete pomoč ali nasvet ortopeda specialista?

Potrebujete pomoč ali nasvet ortopeda specialista?

14.04.2023

Spoštovani,
obveščamo vas, da se je v ORTOPEDSKI AMBULANTI Diagnostike Clarus, v mesecu marcu pridružil Dejan Čeleš, dr.med., specialist ortopedske kirurgije.

Vsem, ki se srečujete s težavami gibalnega sistema; imate težave z gibali, tj. bolečine, omejeno gibljivost ali nestabilnost sklepov okončin oziroma hrbtenice zaradi starostnih degerativnih sprememb ali preteklih poškodb ali želite pridobiti nasvete kako se tovrstnim težavam čimbolje izogniti vam Diagnostka Clarus nudi obravnavo z vrhunskima stokovnjakoma s tega področja.

Dejan Čeleš, dr.med., specialist ortopedske kirurgije.
Dejan Čeleš je študij na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani zaključil leta 2016. V letih 2014 in 2015 se je ob študiju dodatno izpopolnjeval v Kirurškem sanatoriju Rožna dolina pod mentorstvom prof. dr. Vinka Pavlovčiča. 6-mesečni sekundarij je opravil v Splošni bolnišnici Murska Sobota, ter leto 2016 zaključil s strokovnim izpitom. Leta 2019 je organiziral srečanje Vertebrološkega združenja Slovenije v Ankaranu. Leta 2021 je opravil dvomesečni AO Spine fellowship v Univerzitetnem kliničnem centru La Fe, Valencija, Španija pod mentorstvom dr. Terese Bas. Leto 2022 je zaključil z opravljeno EUROSPINE diplomo. Istega leta je na Ortopedski kliniki v Ljubljani z odliko (cum laude) opravil specialistični izpit iz ortopedske kirurgije. Je član Vertebrološkega združenja Slovenije in član AO Spine. Njegovo področje delovanja v ortopedski kirurgiji je degenerativna in deformacijska kirurgija hrbtenice ter osteoporotične frakture hrbtenice.

Prim. Damjan Radosavljevič, dr. med. specialist ortopedske kirurgije.
Damjan Radosavljevič je študij na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani zaključil leta 1979. Nadaljeval je s specializacijo iz ortopedije na Ortopedski kliniki v Ljubljani. Februarja 1990 je opravil specialistični izpit iz ortopedije. Je član naslednjih združenj: Ortopedsko združenje Slovenije, Slovensko zdravniško društvo, Zdravniška zbornica Slovenije, FIDES, Društvo za celično in tkivno inženirstvo Slovenije DCTIS (predsednik in ustanovni član), Programski svet Centra za transfuzijsko medicino, International cartilage repair society (ICRS), Alumni association (AOAA). Ima bogate izkušnje s področja kirurgije, ambulantnega dela, dela z bolniki na oddelku in intenzivni enoti. Kot konziliarni zdravnik, dela s študenti in specializanti.

Na samoplačniški ortopedski pregled, ki poteka v prostorih Diagnostike Clarus se lahko naročite na e- naslov-u: diagnostika@diagnostika-clarus.si ali po telefonu 01 200 09 10 / 040 666 056 od ponedeljka do petka od 7. do 19.ure.

Naročite se na ortopedski pregled

 
 
 

Prijavite se na naše e-novice

Želite spremljati naše novosti, posebne ponudbe in zanimive ter koristne namige? Potem se naročite na e-novice Diagnostike Clarus.

 
    1. Diagnostika Clarus d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.